четверг, 6 мая 2010 г.

Klaipėdos miesto savivaldybės २०१०.०५.06

Kadangi partija “Tvarka ir teisingumas” pasitraukė iš koalicijos, daugiau nei prieš pusę metų ir dėl jos pasitraukimo, koalicijos sutartis laikoma nebegaliojančia, mūsų frakcija pasiūlė perrašyti koalicijos sutartį ir įtraukti į ją dvi naujas sąlygas:

1. Nei vienas sprendimas neturi būti perduodamas nagrinėti miesto tarybai, neesant bent vienos frakcijos, įeinančios į valdančiąją koaliciją, sutikimo.
2. Pašalinti, vieną vicemero postą, tuo pačiu sutaupant miesto biudžeto lėšas, atsižvelgiant į dabartinį sunkų ekonominį laikotarpį.

Koalicijos partneriai aiškiai nenori sutikti ir delsia priimti sprendimą dėl šių pasiūlymų. Norim papildyti, kad mūsų, kaip koalicijos partnerių, atžvilgiu, buvo pažeistas Lietuvos Respublikos Konstitucijos 36 straipsnis, nes buvo uždraustas „Taikos Maršo“ pravedimas gegužės 9 dieną, tuo pačiu atimant galimybę paminėti žuvusiųjų, Antrojo pasaulinio karo metu, atminimą. Atsižvelgiant į tai, mes, politinės partijos „Lietuvos Rusų Sąjungos“ atstovai Viačeslav Titov ir Jurij Šeršniov, manome, kad toks elgesys mūsų atžvilgiu yra įžeidžiantis ir pareiškiame apie mūsų narystės, valdančiosios daugumos koalicijoje, sustabdymą. Viačeslavui Karmanovui administracijos direktoriaus pavaduotojui, pareikšime interpeliaciją dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos 36 straipsnio akivaizdaus pažeidimo. Manome, kad toks jo darbas savivaldybės administracijoje diskredituoja mus, kaip miesto tarybos narius.

Комментариев нет:

Отправить комментарий